Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve vašem prohlížeči. Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu.

Bambucké máslo: Univerzální přírodní pomocník

Publikováno:

Nerafinované BIO bambucké máslo Najel je vynikajícím přírodním pomocníkem, jehož regenerační a pečující účinky oceníte skoro v každé situaci. Tady najdete naše oblíbené tipy na použití.

Kvalitní nerafinovaná bambucká másla se získávají tradičními ručními postupy z ořechů stromu karité. Pěstování stromů a výroba másla je koncipována tak, aby ve svém důsledku měla příznivý vliv na rozvoj místních komunit v duchu Fair Trade a nebyla zátěží pro životní prostředí. Jedině kvalitní a ručně zpracované nerafinované máslo má ty báječné účinky na pokožku celého těla i vlasy díky přítomnosti cenných pečujících látek a vitamínů.

Bambucké máslo můžete použít téměř na každém místě, kde si vaše tělo žádá intenzivní péči a výživu. Neobsahuje přidané další látky, je tedy vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Nám se osvědčily následující tipy:

1. Bambucké máslo jako výživný krém pro celé tělo. Máte-li pokožku se sklonem k suchým místům použijte bambucké máslo při sprchování. Během teplé sprchy vetřete máslo do pokožky a teplou vodou ještě spláchněte. Máslo tak krásně pronikne do vaší kůže, aniž by byla následně nadměrně mastná.

2. Bambucké máslo jako vlasový zábal. Můžete ho vetřít samostatně do konečků vlasů na půl hodiny před každým mytím a suché konce budou minulostí. Nebo můžete lžíci bambuckého másla přidat do hennového zábalu a nechat co nejdéle, vlasy jsou po umytí  tak krásné a hebké!

3. Bambucké máslo na dětské tvářičky. Natřít dětské tvářičky do mrazu hutným speciálním krémem je nutnost, stejně tak dobře ale můžete použít bambucké máslo. Skvěle ochrání a vyživí, bez parfémů a další chemie.

4. Bambucké máslo na nehtové lůžko a popraskané paty. Zkuste završit svou manikúru a pedikúru intenzivním opečováním bambuckým máslem.

5. Bambucké máslo na rty. Jednoduše skvělý balzám na rty bez další syntetiky.

Comments

Leave your comment