Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve vašem prohlížeči. Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu.

Sedr: Nejčistší přírodní šampon

Publikováno:

Vyzkoušejte tu nejčistší a nejšetrnější variantu šamponu: Bezbarvý Sedr můžete používat místo klasického šamponu.

Bezbarvý zábal Sedr (občas můžete najít na internetu pod názvem Zizyphus) se skvěle hodí k mytí vlasů. Obsahuje jemné rostlinné tenzidy, které dokáží zbavit vlasy i pokožku hlavy přebytečné mastnoty a nečistot. Můžete ho tak využít jako tu nejčistší a nejšetrnější přírodní variantu šamponu. Vlasy zanechává zářivé a objemné, vyživuje je především u kořínků, tradičně se používá pro podporu růstu vlasů a obnovu struktury vlasového vlákna.

Prášek rozděláte s horkou vodou a vzniklou pastu nanášíte na vlasy důkladně ke kořínkům, do délek už to není tak důležité, tam se dostatek pasty dostane při smývání, délky navíc není nutné tolik šamponovat, protože mají sklon být spíš sušší. 

Pastu ze Sedru nanesenou na vlasy nemusíte zakrývat, můžete ji rovnou spláchnout pod sprchou nebo nechat působit zhruba 15-20 minut. Zábal ze Sedru není nutné zakýrvat, je bezbarvý, není tedy riziko, že by pasta obarvila oblečení. Poté pastu pod sprchou ještě ve vlasech důkladně promněte a smyjte. 

Sedr (Zizyphus) jako přírodní sypký šampon.

Comments

Leave your comment